www.iiiWe.com » تاریخچه جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد

 صفحه شخصی امیر قاسمی   
 
نام و نام خانوادگی: امیر قاسمی
استان: تهران - شهرستان: تهران
شغل:  مدیر عامل شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد - بنیانگذار جوش فورجینگ سر به سر میلگرد در ایران
تاریخ عضویت:  1393/06/20
 روزنوشت ها    
 

 تاریخچه جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد بخش عمران

5

جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد ابتدا در دهه 1930 در ایالات متحده آمریکا و ژاپن تحت عنوان یکی از زیرشاخه های فرآیند جوشکاری گاز اکسی استیلن و با نام gas pressure welding (gpw) گسترش یافت. از آن پس، این روش به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفت و در ابتدا به منظور جوشکاری ریل ها و لوله ها و بعد از آن در جوشکاری میلگردهای فولادی به کار گرفته شد.


 



تحقیقات بیشتر در ارتباط با این روش در کشورهای آلمان، روسیه و ژاپن انجام گرفت.در کشور ژاپن، اکثر میلگردهای فولادی توسط روش جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد به یکدیگر متصل و جوشکاری می گردند که دلیل این امر مزایای این روش نسبت به سایر روش های اتصال در اجرا می باشد. همچنین در کشور ژاپن انجمن جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد تاسیس و فعالیت حدود 200 عضو پیمانکار و صنعتگر مرتبط با این صنعت توسط آن راهبری می گردد.


 



جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد


به عنوان یک روش فاز جامد محسوب می شود که در آن، اتصال بدون ذوب کامل فلز پایه انجام می گردد. به دلیل نبود عنصر واسطه برای اتصال دو قطعه در این روش این نوع جوش از مزایای خوبی نسبت به روش های متداول و معمول برخوردار می باشد.


در این روش عمل حرارت دهی انتهای میلگردها توسط یک مشعل اکسی استیلن انجام می گردد که باعث می شود دو سر میلگردها به حالت پلاستیک درآید، همزمان فشار بر روی دو میلگرد که به حالت سر به سر روبروی یکدیگر قرار گرفته و در داخل یک گیره نگهدارنده مهار شده اند، اعمال گردیده و جوشکاری صورت می گیرد.


هنگامیکه درجه حرارت به 1200-1300 درجه سانتیگراد می رسد(ناحیه خمیری)، مولکول های میلگرد انرژی فعالسازی کافی را به دست آورده و سپس مولکولهای میلگردها در ناحیه فصل مشترک نفوذ کرده و با یکدیگر ترکیب می شوند که در این حالت پیوند مولکولی برقرار شده و تبلور مجدد اتفاق می افتد که به این نحو جوشکاری دو سر میلگردها انجام می پذیرد.


در این روش مدت زمان حرارت دهی و میزان اعمال فشار به قطر میلگرد های جوش شونده بستگی دارد.


این نکته که در این روش سطوح انتهایی میلگردها عاری از لایه اکسیدی باشد، بسیار حائز اهمیت می باشد به نحوی که وجود ناخالصی اکسیدی در فصل مشترک جوش، باعث عدم استحکام این نوع اتصال می گردد. استفاده از تجهیزات برشکاری و لبه سازی ساخته باری این روش جوشکاری الزامی می باشد.


تذکر: کلیه حقوق مادی و معنوی متن فوق متعلق به نویسنده متن بوده و استفاده از بخش یا کل متن فوق فقط با ذکر منبع و نام نویسنده مجاز می باشد . در صورت رعایت نکردن شرط فوق مطابق قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان و قانون حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط موضوع از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری و شکایت می باشد.


یکشنبه 23 شهریور 1393 ساعت 08:53  
 نظرات